Main Page Sitemap

Vandra i grupp stockholm


vandra i grupp stockholm

berättade om vad vi skulle få uppleva och om de säkerhetsregler som gällde. Via upplevelser bokar du din dag till ditt event senare. Stadsvandring i Gamla Stan, stadsvandring i Gamla Stan, följ med till Stockholm ursprungliga stadskärna och vandra på kullerstenarna i de smala gränderna i Gamla Stan. På utvalda upplevelser kan vi också ge er en unik rabatt på 10 för dig stockholm terror attack video som bokar din upplevelse. Via takluckan tar ni er sedan vidare ut på takets förlovade värld där ni möts av svindlande utsikt, stadens myller och om ni har tur tornfalkarnas flykt genom luften! En erfaren gatukonstföreläsare berättar om stadens konst och kultur. Ni går genom kullerstensgränder och andra mysiga områden. Matkaravan Stockholm leds av Dag Hermelin. Aktivera/beställ din Stockholmsaktivitet När du köpt ditt presentkort får du en kod som du sedan loggar in med och bokar in dig.

Det är tack vare Statens Fastighetsverk som äger och förvaltar byggnaderna på grader idag malmö Riddarholmen som den här unika takvandringen är möjlig. På ett spännande men säkert sätt får du se Stockholm, Gamla Stan Riddarholmen ur ett nytt perspektiv. På denna vandringstur genom Stockholms gatunivå får du upptäcka stan med dess gatukonst och konstverk. Kunniga guider som på ett roligt och underhållande sätt berättar om Sveriges och Stockholms historia. Bara att välja vilket alternativ som passar dig bäst. Boka Takvandring » Guidad vandring Ca 75 minuter (juni-aug) Följ med på en sightseeingtur i Gamla Stan. Stadsvandring i Kungliga Trädgården Stadsvandring i Kungliga Trädgården Er guide berättar om flera olika personligheter som har varit på ön genom de senaste århundraden. På de bästa och tryggaste punkterna går guiderna igenom Stockholm och Sveriges historia, på ett roligt och lättsamt sätt. 10 rabatt med rabattkod, boka Puss och Snusk Vandring ». Av gruppens deltagare var det då en person som konstaterade att det här var nog lite läskigare än hon hade tänkt sig, varvid guiden Anna-Maria hjälpte henne runt på en kortare tur tillbaks till nedgångsluckan. Er guide berättar historien om legenden S:t Göran och Draken och om Stockholms blodbad. En tur genom Gamla Stan till Riddarholmen och dess historia kring kärleken och alla öden på dess väg.

vandra i grupp stockholm

Skärgårdskryssning med mat stockholm, Recensioner för le rouge stockholm, Design house stockholm outlet, Arbetskläder stockholm,


Sitemap