Main Page Sitemap

Göteborgs stadsmission administration göteborg


göteborgs stadsmission administration göteborg

XX XX, nästa. Dessutom finns en ledningsgrupp och en chefsgrupp. Om de har legitimation med sig och Stadsmissionens blå västar på sig är det inga konstigheter utan de är en del av vår kampanj för att värva fler månadsgivare. Fastighets AB, som arbetar med driften av två av våra fastigheter (Stigbergsliden 6 och Öjersjöhemmet). Vi är så klart noga med att allt går rätt till. Den nystarten kan dock dra iväg i kostnad med alla mer eller mindre nödvändiga inköp. Utöver moderorganisationen finns också en ideell förening vars syfte är att driva vår second hand-verksamhet samt. I ledningsgruppen sitter områdeschefer tillsammans med stabsfunktioner. Göteborgs kyrkliga stadsmission har en och samma styrelse till både stiftelsen, aktiebolagen, föreningen samt för Ingseredsstiftelsen, som också ingår i Stadsmissionens verksamhet.

Ingseredsstiftelsen, som driver ett boende med stöd. Tjänstedelen drivs av praktiska skäl i aktiebolagsform, men styrs inte av vinstintresse. Allmänna villkor och vår, integritetspolicy. Maila i så fall eller 3, see More. I chefsgruppen sitter även enhetschefer. Just nu får vi en del frågor om ungdomar som går runt och knackar dörr och säger att de kommer från Stadsmissionen. Har.u frågor eller funderingar eller träffar på Stadsmissionsinsamlare som du misstänker inte är utskickade av oss är du varmt välkommen att ta kontakt. Vår moderorganisation, Stiftelsen, göteborgs kyrkliga stadsmission, driver bolaget, göteborgs kyrkliga stadsmission, bistånd Entreprenad AB för våra upphandlade tjänster samt, göteborgs kyrkliga stadsmission.göteborgs stadsmission administration göteborg

Våra värvare bär väst och ID-brickor. Göteborgs Stadsmission, Göteborg, Sweden. När ingen annan finns finns. För familjer, äldre och andra som lever i utanförskap.

Ormbunkegatan göteborg
Flyg tokyo Göteborg
Segla göteborg köpenhamn
Hyra lokal göteborgs skärgård


Sitemap