Main Page Sitemap

Personlig assistans uppsala kommun


personlig assistans uppsala kommun

din ansökan inom Uppsala kommun. I vissa fall bor personen med andra familjemedlemmar och husdjur vilket innebär att du behöver visa hänsyn och vara anpassningsbar i ditt arbete. Du som har en omfattad funktionsnedsättning som gör att du behöver stöd och hjälp av mycket personlig karaktär under stora delar av dygnet kan ha rätt till personlig assistans eller ekonomiskt stöd till en rimlig kostnad. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. Vissa bor tillsammans med sin familj eller husdjur, du behöver därför vara en person som har lätt för att anpasssa dig. Läs om kommunen som assistanssamordnare. Vi är sex assistenter i arbetsteamet men jag gör mina arbetspass solo och det passar mig som person, jag trivs med ansvaret och att ha en så viktig funktion. Ansök om personlig assistans hos kommunens biståndshandläggare.

Att personkemin stämmer är viktigt för att ni båda ska trivas. Du hittar ett intresseformulär för att arbeta som personlig assistent här. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Anställningsvillkor, anställningsform: Visstidsanställning Omfattning: 0-100 Tillträde: Snarast enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse. Facklig företrädare: Kommunal, har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning. Ditt uppdrag, att arbeta som personlig assistent innebär att du arbetar i personens hem. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och med en god empatisk förmåga kan du snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Botox uppsala erbjudande, Historia b uppsala universitet, Barn död förskola uppsala flashback,

Klicka på knappen nedan Sök jobbet. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Du kan hitta privata företag och kooperativ genom att söka på personliga assistenter eller assistansanordnare. I rollen som assistent gör du skillnad i ett meningsfullt arbete som bidrar till högre livskvalitet. Kontakta kommunens biståndshandläggare, biståndshandläggning funktionsnedsättning, uppsala kommun, omsorgsförvaltningen 753 75 Uppsala. Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom vård och omsorg. Du kan arbeta med både män och kvinnor i alla åldrar och även under olika tider på dygnet samt likaså vardag och helg. Om vår organisation, välkommen till omsorgsförvaltningen.

Personlig assistans - Uppsala kommunpersonlig assistans uppsala kommun

Vaksalaskolan uppsala schema
Olycka tåg stockholm uppsala


Sitemap