Main Page Sitemap

Uthyres första hand stockholm


uthyres första hand stockholm

badrum och pentry. Det blir inte enklare än så här att hyra eller hyra ut din lägenhet, hus, utlands- eller semesterbostad i andrahand. Nära till nytt fint gym, 195kr/mån utan bindningstid. Lägenhet nära till allt, mysig, charmig och ljus 1:a. Om du söker lägenhet i Stockholm är BoPunkten ett fantastiskt verktyg. Lägenheten kommer inte kunna visas innan december då jag är bortrest. Talar svenska, ryska och ukrainska så välj fritt vilket språk du använder när du skriver till mig. Jag skriver ett kontrakt på 6 månader till att börja med för att se att jag och eventuell hyresgäst trivs med varandra.

Hyr ut omöblerat eller delvis möblerat, beror på dina önskemål. Hyra 10 000:- (inkl allt såsom el, vatten, bredband, kabel-tv, försäkring och parkeringsplats). Här erbjuds även uthyrning av rum i lägenhet och villa, samt våningsplan i lägenhet och villa. Ett litet sovrum med plats för max 160 cm säng. Sen förlängs kontraktet ett år i taget. Fiber bredband och Canal Digital.

Sälja begagnade däck stockholm
Flying tiger stockholm drottninggatan
Hermods stockholm kista
Bmw stockholm service

Skicka ett mail och berätta om dig själv och dina önskemål, bifoga telefonnummer och gärna en bild. Stockholm är Sveriges huvudstad, och med 1,3 miljoner invånare i tätorten Stockholm varav ca 830 000. Delad 4:a nära tunnelbana, Dan. 100m till ICA som är öppet till. Mvh, Erika Persson, topläge i Birkastan, närahete. 2-a i Täby uthyres lång tid. Men jag har bilder så det räcker. BoPunkten har förmedlat lägenheter i Stockholm i över.

Uthyres första hand stockholm
uthyres första hand stockholm


Sitemap