Main Page Sitemap

Svensexa stockholm övernattning


svensexa stockholm övernattning

hos oss kan man ofta göra flera aktiviteter vilket tar bort mycket av det onödiga resandet. Så kommer ofta kaninjakten på tal. Övernattning, har ni inga andra planer efter paintballen eller kanske det rent av är en svensexa ni genomför och inte har någon större lust att bege Er någonstans efter aktiviteterna? Läs mer, möhippa/Svensexa 850:- (ms planerar du för en möhippa eller svensexa? Att låna denna är inget vi tar något extra för. Hyr vårt fina militärtält (20-tält) och softa ner. Vi erbjuder gruppaktiviteter för svensexor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt andra orter i Sverige. Faktum är att det är kul att svida på honom denna dress.

Mer om segling och party! Något vi ser allt mer öka bland våra svensexor. Det här förslaget är för kompisgänget som vill ha ett späckat dygn tillsammans!

Hornstulls marknad stockholm sverige, Ha bra liv i stockholm,

Här tipsar vi om diverse upplevelser, aktiviteter, kryssningar och andra tänkbara aktiviteter för svensexan. Sjö med badstrand inom gångavstånd. Vi har också nära samarbete med Arnalids Spa inne på Birkagatan,. Om du har fått i uppdrag att anordna en svensexa så bokar du lätt in en eller flera häftiga upplevelser hos oss. Se våra aktivitetspaket Kontakta oss och berätta vad ni tänkt er, så får du ett förslag på ett aktiviteter och ett pris. För förslag och pris, vänligen använd formuläret till höger. Viktigt är att ta det lugnt med alkoholen, för er huvudperson och resten av sällskapet.


Sitemap