Main Page Sitemap

Operatör Malmö


operatör Malmö

eventuella påföljder. Rökning Rökning är förbjuden ombord på alla Flygbussarnas fordon. Ändringen ska i dessa fall vara av väsentlig betydelse för dig och inte kunnat förutspås vid köpet. Tillgänglighet, flygbussarnas fordon är inte utrustade med ramp eller kran och har ofta flera trappsteg.

Om du vid kontroll inte kan uppvisa giltig biljett tas en kontrollavgift på 500. Cykeln måste vara förpackad i ett skyddande emballage. Har du utbildning och erfarenhet inom detta område kan det vara dig vi söker! Flygbussarna har rätt att kontrollera biljettens giltighet.

Mat och dryck Det är tillåtet att ta med och förtära mat och dryck ombord på bussen, dock ej dryck i pappersmuggar utan lock med risk för spill, eller varm, starkt doftande mat som kan orsaka olägenhet för medresenärer. Du är självklart välkommen att ta med ett eget babyskydd/barnstol för spädbarn. Hos Europcar Malmö Sturup Flygplats är det smidigt och enkelt att hyra bil. 10-resors göteborg buss biljettkort är personligt och giltigt i 12 månader från köpdatum. Oavsett om du behöver hyra bil i jobbet eller privat och behöver en familjebil eller transportbil har Europcar har rätt hyrbil för dig. Esnek çalma saatleri: Genellikle hayr, dier ilerin maalarn incele - Malmö. Förlorat, stulet eller skadat bagage ersätts endast om Flygbussarna har orsakat skadan eller förlusten genom uppsåt eller grov vårdslöshet. Weitere Informationen zum Thema finden Sie hier. Det är ditt ansvar. Förtäring av alkoholhaltiga drycker är förbjudet. Djur måste vara kopplade eller vistas i bur.


Sitemap