Main Page Sitemap

Boerboel hund valpar till salu


boerboel hund valpar till salu

finns upplagd, läs mer här: Nordbornas Boerboel. Han är patella och ögonlyst utan någon anmärkning hör av dig för mer. Du kan även söka på hemsidan för mer information.

Göteborg till tehran direkt, Flyg stockholm till sälen,

Vi vill vara säkra på att hunden och du passar ihop. Har en underbar liten black and tan PK-tik på. Med massa tårar i ögonen en klump i magen samt mot min egna vilja så måste jag leta efter. Ort: Linköping, typ: Datum: 1/11 2014, iD 355472, visa alla (finns inga fler se mer. På Facebook har vi en grupp till alla våra valpköpare, där man kan lägga ut bilder och filmer på sin hund, följa utvecklingen av hundens kullsyskon och diskutera olika frågor med oss och andra valpköpare. Hon är en glad, pigg, tillgiven och social. Med Vänlig Hälsning, mats Carlsson Sophie Freier. boerboel kallas även för Sydafrikansk mastiff och är en gårdshund som kombinerar de bästa egenskaperna av kär sällskapshund och duktig vakthund i ett. Renrasig, då min redan. Därför ser vi gärna att du röntgar höfter och armbågar på din valp innan den har fyllt två. Vissa valpar kan vi tänka oss att sälja med fodervärdskontrakt till reducerat pris.

Jag söker en Golden retriever hane för parning till min blandras tik. Inga valpar förmedlas till lägenhet eller hundgårdshållning. Valparna får sina stamtavlor i sabt - South African Boerboel Breeders Accossiation. I den gruppen lägger vi även ut nyttig information.


Sitemap