Main Page Sitemap

Hudkliniken sus malmö adress


hudkliniken sus malmö adress

på Datainspektionens webbplats. Carina GRÖnhagen hudlÄkare, specialisermatologi. Magnus Bäcklund är FoU-ansvarig, Miljösamordnare och bolagets styrelseordförande. Cecilia Tillman - Hudläkare Specialist i Dermatologi. Torborg Sturesdotter Hoppe Hudläkare - Specialist i dermatologi. Nu kan du se alla föreläsningarna från dagen igen. Aktuellt, nyfiken på att jobba på SUS? Cristina är medlem i Global Alliance to Improve Outcomes in Acne som är en internationell grupp av dermatologer och forskare. Webbkakor (cookies) på, på använder vi webbkakor (cookies). Under 8 år var han professor och chefsöverläkare vid Oslo Universitet och hudavdelningen Ullevål Sykehus.

Hon har därefter gjort sin specialistutbildning till hudläkare på Mälarsjukhuset i Eskilstuna samt på Akademiska Sjukhuset i Uppsala, och är specialist sedan 2008. Hon läste medicin vid Universitet i Lund och är specialistutbildad vid Skånes Universitetssjukhus i Malmö. Specialistläkare i Dermato-Venereologi (hud- och könssjukdomar) sedan 2006. Carina arbetar hos oss sedan augusti 2015. Thorhildur är född på Island 1972 och läste medicin vid Universitetet i Köln i Tyskland. Hon har de senaste åren arbetat som hudspecialist på National Skin Center, Singapore. Vi har avtal med Stockholms läns landsting och Region Skåne i Vårdval. .

Därefter har Anna arbetat som privat hudläkare. På Karolinska specialiserade hon sig på hudtumörer samt har genomgått sidoutbildning på Kliniken för Rekonstruktiv Plastikkirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset. Vill du bli vår kollega? Samtidigt bidrar vi till forskning och utveckling som leder till ökade kunskaper så att vården kan bli ännu bättre, bl a på att förebygga att fler människor drabbas i framtiden. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Kristina Lewis, hudläkare - Specialist i Dermatologi, veronika Nagy. Executive MBA-utbildning vid Handelshögskolan i Stockholm. Executive MBA vid Handelshögskolan i Stockholm. Våra läkare är hudläkarspecialister med lång erfarenhet. Denna information finns också att läsa på sidan.


Sitemap