Main Page Sitemap

Linköping fotboll herr


linköping fotboll herr

torsdagen, klockan.30, spelar Rosengård sitt returmöte i Champions League mot Slavia Prag. Det blev också för tufft. Vinnaren i vår tipstävling för Elitettan är Tina Åkegårdh! Med de spelare, ledare, anställda, funktionärer, styrelsemedlemmar vi har och inte minst vår fantastiska Lejonflock, längtar jag redan till seriepremiären och hoppas att hela Linköping står bakom oss i vårt mål att spela fotboll i världsklass!

En helgjuten ledare, i kombination med ett starkt driv, mångårig erfarenhet inom idrottsrörelsen och ett stort hjärta för LFC! Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt kommer tillträda sin tjänst som klubbdirektör 1 februari 2019. Med mina erfarenheter hoppas jag kunna möta de utmaningar vi står inför, säger Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt. Med bred förankring inom idrottsrörelsen LFC:s nya klubbdirektör klar!

Vi vill fortsatt ha ett gott samarbete med alla flick- och damföreningar men också fortsätta utveckla spelare till att nå landslagsnivå. Tyvärr har de inte svarat på skiljefrågan så vinnaren av de tvåhar utsetts genom lottning. Det är en viktig rekrytering för framtiden och inför den nya säsongen, säger Paul Lindvall, ordförande i LFC. Jag är mycket glad, att vi kunnat kontraktera en så kunnig, erfaren och därtill engagerad person som ny klubbdirektör. Tidningen, som nu ges ut både på papper och digitalt, har fått sällskap av en rad kanaler och har utvecklats till ett mediehus. Fadderakademin och LFC Night är förutsättningar för att våra unga talanger i distriktet får förebilder och vill satsa på sin idrott. Damallsvenskan får sätta sitt hopp på att FC Rosengård vänder sitt 2-3-underläge mot Slavia Prag under torsdagen för att något svenskt lag fortfarande ska vara kvar i Champions League. På höstmötet beslutar vi viktiga saker i föreningen som kommande års budget och hur mycket medlemsavgiften i föreningen ska kosta. Det ska bli oerhört kul och stimulerande att få fortsätta arbetet med att utveckla LFC, säger Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt.linköping fotboll herr

Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben/föreningen. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.


Sitemap