Main Page Sitemap

Rostfri plåt helsingborg


rostfri plåt helsingborg

IPE. Plåt, kallvalsad, varmvalsad, borstad, slipad, blankglödgad samt tårplåt. Stefan Nilsson, kvalitetskoordinator dir. Stång, rundstång i dimensioner från 2 - 400. Claes Sollycke, verkstadschef dir. En region med stolt historia, och med en framtid som ser ljus. Rostfria AB, makadamgatan Helsingborg tel vxl. Vi ser varje "nu" som en erfarenhet som höjer kvalitén i "nästa gång".

Rostfri plåt helsingborg
rostfri plåt helsingborg

Byta glas iphone se helsingborg
Mäklare helsingborg swedbank

Plattstång klippt, valsad, slipad och kalldragen i dimensioner från 10x3 - 300x15. Skurna rostfria produkter, stena Stål representerar det polska företaget MSC Inox på den svenska marknaden. Rör, rör, runda, kvadratiska och rektangulära i obehandlat eller slipat utförande. Beredning / Offerering dir. Aktuella legeringstillägg enligt Stena Stål. Hos oss sammanstrålar kunskaper och erfarenheter från såväl oss som våra kunder och leverantörer. Vi har ett brett lagersortiment av rostfri plåt, stång och rör men fråga oss gärna om övriga rostfria produkter. Plåt finns på 4 orter i Skåne. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Vi finns 4 orter i Skåne Lund, Helsingborg, Kristianstad och nu även i Malmö fr om Vi har svetslicens för rostfri plåt och rör med godstjocklek upp till t6mm. Vi kan erbjuda slutmontage hos våra kunder.rostfri plåt helsingborg

Costume design: Barbara Drohsin. Det är några skäl till att BE valt att lagerföra rostfri plåt med slipad ytfinish DP20. Vi har råd och det är förbannat stelt och kallt i Sverige.


Sitemap