Main Page Sitemap

Prova speedway stockholm


prova speedway stockholm

på året: april september, var: Stockholm, Malmö, Vetlanda Åldersgräns: 15 år, speedwaycyklarna är antingen modell 500 cc sliding-cyklar (Malmö, Vetlanda) eller av modell 250 cc stockholm ). Hem produkter prova på, speedway stockholm, Malmö, Vetlanda inlagd. Välkommen att prova speedway Är du ett läktarproffs?

Result: swedish grand prix - Leicester Lions Speedwayprova speedway stockholm

Speedway -upplevelsen varar i 2-3 timmar och inleds med att en instruktör går igenom hur det fungerar, säkerhet, teknik och utrustning. Please try again later. Vi vänder oss i första hand till företag och andra organisationer, men det går lika på att boka som en svensexa, möhippa eller varför inte bara ta med dig kompisarna ut till Glottra Skog Arena. Jump to, press alt / to open this menu. Sign Up, related Pages, facebook 2018, prova.

Det kom cirka 30 ungdomar till Avesta motorstadion som ville testa på speedway under prova på dagen. Ledarna Anita Mattsson och Lucas Dahl var vekligen gla. Speedway är en fartfylld dröm på två hjul för spänningssökaren som inte är rädd för att ta sig an en utmaning. Du har nu chansen att provköra en riktig Speedwaycykel under trygg handledning. Är ni ett kompisgäng som vill prova på speedway eller ha en Kick off med jobbet så tveka inte att kontakt oss!


Sitemap