Main Page Sitemap

Nox städfirma uppsala


nox städfirma uppsala

Vi är övertygade om att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder. Vi har tagit fram ett väl genomarbetat koncept för varje tjänst som vi erbjuder som bygger på vår grundvärdering att kundens upplevelse är allt. Slappna av och låt oss ta hand om din flyttstäd så garanterar vi att det blir rent. Vi vill inspirera människor till att göra det de brinner för och spendera skavsta stockholm taxi sin tid på någon som är värdefullt för dem. Vi städar ditt företag, kontor eller företagslokal i Uppsala och kan även leverera förbrukningsprodukter i samband med städningen.

nox städfirma uppsala

Din städfirma i, uppsala - Professionell städhjälp, nOXnox städfirma uppsala

Vi är en städfirma som heter Nox och är specialiserade flyttstäd. Vi vet att postiva kundintryck är det som ger oss nya kunder. Städarna i Uppsala hjälper idag närmare 400 privat- och företagskunder varje månad med löpande hemstädning, fönsterputsning, lokalvård och liknande tjänster. Fyll i ditt telefonnummer och mejladress iformuläret nedan så får du ett mejl inom en minut. Tjänster för en effektiv, trevlig och representativ arbetsmiljö. Uppsalas mest veterinär stockholm kungsholmen rekommenderade städfirma! Vi anpassar vår tjänst efter ditt företag och era behov.

Vi erbjuder städhjälp till både. Hushållsnära tjänster i Uppsala som underlättar vardagen såsom veckostäd och storstädning. Vi är en Uppsala -baserad städfirma som heter Nox.


Sitemap