Main Page Sitemap

Parkering jönköping tider


parkering jönköping tider

Parkeringar i centrala Jönköping, i Jönköpings kommun finns ett zonparkeringssystem. Gatuparkering, plats, timtaxa, dag, två veckor, p-ZON 1 (lila). Sveriges Branschorganisation för Parkering. Måndagfredag.0016.00, avvikande öppettider 2426 december, stängt 31 december, stängt. Du betalar med kontokort.

Den gäller även gäller på andra parkeringar i samma zon eller zon med högre siffra. På använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Om du kommer på det inom 3 dygn kan du ringa eller och begära parkering så är vi behjälpliga. Platser: 375, fasadskylt visar antal för tillfället lediga platser. Om du parkerar hela dagar regelbundet på någon av våra långtids-parkeringsplatser kan det löna sig att köpa en tvåveckorsbiljett. Boka tid, make an appointment, här får du hjälp att ansöka om id-kort allmän vägledning hjälp med blanketter och ansökningar information om pågående ärenden hjälp med självbetjäningstjänster, du som vill lämna in pappershandlingar kan antingen posta dessa i ett frankerat kuvert till berörd myndighet eller. Vi checkar då ut dig vid den tidpunkt du ringer.

Du drar ditt kort när du anländer för att "checka in" och bora variant v5 sedan för att "checka ut" när du åker. Kommunens parkeringsverksamhet är medlem i branschorganisationen svepark, ett samarbetsorgan för alla som arbetar med parkering. Betalsätt: Efterskottsbetalning görs med kort och förskottsbetalning med mynt. P-huset har en vacker utsikt över Vättern och ingång direkt till butikshuset Sesam som ligger vid Östra centrums gågata. Parkera billigt, p-tjugofemman (25 kr för 3 tim) gäller på Östra torget, Spira, i P-husen och under lördagar även på Per Brahegymnasiets skolgård.

Parkering jönköping tider
parkering jönköping tider


Sitemap