Main Page Sitemap

Göteborg spårvagnsolycka


göteborg spårvagnsolycka

stora, lundur Simbassäng Island uppgivna ögonen, säger radiojournalisten Peo Wenander som var en av de första på plats. De stora, uppgivna ögonen, som han tittade på mig för att säga "här försöker jag rädda liv och du står och sänder radio säger han. Inget händer när föraren drar i nödbromsen. Även spårvagnschauffören har förts till Sahlgrenska sjukhuset med chockskador. Enligt SOS Alarm fördes personen med ambulans till sjukhus. Arbetet med att röja upp kommer att pågå hela natten och jag tror inte att de hinner göra klart till morgontrafiken, säger Jan Lundin. LÄS ocksÅ: Dokument: Spårvagnen skenade 13 dog på hållplatsen. Ett par år senare träffade Peo ambulansmannen som inte själv mindes ögonkontakten eller att han sett Peo på platsen.

Du läser nu en av dina fria artiklar på, det är en person som blivit påkörd men det ska inte vara någon allvarlig olycka vad vi vet, säger Azhar Ahmad, på Västtrafiks störningsjour. Enligt Jan Lundin, trafikledare för Göteborgs Spårvägar, har två personer förts med ambulans till Sahlgrenska med chockskador. Det var surrealistiskt, säger han.

Ansiktsbehandling göteborg maria åkerberg, Bar himmel i göteborg, Folkhögskolan göteborg nya varvet, Göteborg spårvagn tidtabell,

Larmet om spårvagnsolyckan kom in klockan.48 på fredagskvällen. Man tänker herrejävlar, vad har hänt. För första gången i sin karriär måste han hålla mikrofonen med båda händerna. Från trafikredaktionen som säger att jag ska åka till Vasaplatsen för att det har hänt "en jävla konstig grej där". För 25 år sedan inträffade en av de värsta katastroferna i Göteborgs historia.

Spårvagnsolyckan vid Vasaplatsen i Göteborg Wikipediagöteborg spårvagnsolycka


Sitemap