Main Page Sitemap

Aktiv ortopedtekniska helsingborg


aktiv ortopedtekniska helsingborg

en specifik typ av ortopedisk sko som du använder för att minska risken för uppkomst av sår eller för att underlätta sårläkning vid nedsatt blodcirkulation och känselbortfall. Fotrelaterade problem är en av de vanligaste åkommorna idag och hela tre av fyra svenskar uppger att de någon gång i livet haft besvär med sina fötter. Läs mer, individanpassade inlägg. Om du känner dig träffad är du definitivt inte ensam - över hälften av alla som upplever problem med sina fötter uppsöker aldrig någon hjälp. En normalaktiv person tar i genomsnitt mellan 8 000 och 10 000 steg om dagen och hinner under livstid avverka mer än fyra varv runt jordklotet till fots. Avgifter och regelverk för Lund, klicka här för att läsa Region Skånes hjälpmedelsförteckning.

Proteser, ortopediska skor, inlägg, ortoser Proteser, skor, inlägg, ortoser etc Ortopediska skor, inlägg, fotbäddar etc Ortopediska skor Vårt sortiment Thom Jepsson - Ortopdeskoteknisk chef

Dignande julbord helsingborg 2016
Retro 19 helsingborg
Hjulinställning helsingborg pris

Samtidigt, medan vi ständigt ökar vår medvetenhet kring att träna rätt och äta rätt, är det sällan eller aldrig som vi faktiskt kommer ihåg att sätta våra fötter i fokus. Ni är välkommen till oss för att få hjälp under följande öppettider. Aktiv Ortopedteknik, Lasarettsgatan 29, Lund, välkommen till vårt ortopedtekniska center på Skånes Universitetssjukhus i Lund. Alltid med patient och brukare i fokus. För att klargöra vilken typ av individanpassade inlägg just du behöver börjar vi vanligtvis med att göra en noggrann undersökning av dina fötter och ditt specifika behov. Och framförallt utvalda unikt för just dig och din fot. Öppen mottagning, i Lund tar vi emot patienter med remiss/ordination för inlägg/fotbäddar samt ortoser och korsetter av lättare slag (hel- eller halvfabrikat) utan förbokad tid. Aktiv Ortopedteknik driver ortopedtekniska center på 18 orter över hela Sverige och utgör en del av Ottobock Scandinavia.


Sitemap