Main Page Sitemap

Borås bostäder ledigt


borås bostäder ledigt

om 1,5 km in till Borås stadskärna. Adress: Viskastrandsgatan 1, 506 30 Borås, telefon: E-post: Hemsida: Larssons Fastigheter Familjeägt fastighetsbolag med cirka 100 lägenheter på centrala adresser i Borås. Önskar hyra, visar 5 av 10, visa alla. För att behålla din köplats behöver du logga in minst var 100:e dag. Adress: Engelbrektsgatan 126, Borås Telefon: E-post: Hemsida: Vättersnäs Förvaltning Hyresvärd med fokus på Göteborg men har i beståndet även ett par bostadsfastigheter i Borås.

Borås bostäder ledigt
borås bostäder ledigt

Willhem har idag 13 lediga lägenheter i Borås. Detta sköts automatiskt och du ser bara de fordonsplatser som du har rätt att intresseanmäla. Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Borås. För att anmäla intresse loggar du in på Mina sidor med ditt kundnummer ( ditt personnummer utan bindestreck) och ett lösenord som du själv väljer när du fyller i ansökan. I detta steg är det först till kvarn som gäller. HSB förvaltar ett stort utbud av studentrum och hyresrätter i Borås. Olofssons Fastigheter kan erbjuda hyreslägenheter i storlek från 1 - 5 rum och kök. I beståndet finns allt från studentrum till hyresrätter i storlek 1-4 rum och kök. Sökes: Första- andrahand 55.

Söker du garage eller parkeringsplats i Borås, så erbjuder vi på AB Bostäder detta runt om i våra områden. Det du behöver göra är att registrera dig i vår fordonsplatskö och göra intresseanmälan på en fordonsplats, det vill säga en parkeringsplats eller garageplats via Mina sidor. Alla våra nyproducerade lägenheter publiceras på vår hemsida och visas i tre dagar. Söker du lokal för ditt företag?


Sitemap