Main Page Sitemap

Indisk mat uppsala drottninggatan


indisk mat uppsala drottninggatan

Som sig bör finns också flera vegetariska rätter på menyn. Lökbollarna är lite väl försynta i sin kryddning och de frasiga pirogerna är ett bättre val. Balti med lamm är en härligt krämig, syrlig och kryddig gryta, även om köttet (som enligt menyn är filé) är aningen tuggigt. En bit upp på Vaksalagatan, från stan sett, har den persiska restaurangen Saffran Polo somnat in och givit plats åt Naan Chili. Kanske de inte kommit i ordning riktigt men det är ovanligt med indisk mat som inte smakar så mycket. Maten har mer att komma med!

En bit upp på Vaksalagatan, från stan sett, har den persiska restaurangen Saffran Polo somnat in och givit plats åt Naan Chili.
Autentisk Indisk mat nära centrala Uppsala.
Restaurang ett stenkast från resecentrum.
Ring och beställ för avhämtning.
Drottninggatan, Uppsala 753 10, Sverige.

indisk mat uppsala drottninggatan

Ikea stockholm matbord ek
Länsförsäkringar uppsala jobb

Vissa huvudrätter kostar snäppet mer än hos konkurrenterna, men med andra krogar i jämförelse är det ändå billigt att äta här. Tandooritallriken mixed grill kommer lanolin ägg tvål helsingborg in fräsande het på ett järnfat. Krogpatrullen, de indiska restaurangerna i Uppsala har blivit fler. Det är inte särskilt kryddstarkt, men fint i smaken. New India välkommnar Er till en smakupplevelse som sällan skådats utanför Indien. Rogan josh med lamm är markerad med en chilifrukt (av tre möjliga) i marginalen och har bra drag och intensitet i smakerna. Man sitter trevligt vid bord med olika höjdnivåer, men mysfaktorn kunde varit högre. Naan Chili är ett välkommet tillskott till stans numera ganska stora flora av indiska restauranger dessutom i området Fålhagen/Höganäs som länge saknat indisk mat.

Städ uppsala
Ekonomi uppsala flashback


Sitemap