Main Page Sitemap

Träna systema stockholm


träna systema stockholm

som baseras på kroppens mekanik och anatomi, rätt andning, och fysik. Inlärningsmetod, inga speciella inlärda tekniker, instruktören visar bara vägen och eleven utvecklar sig själv genom att tänka/testa sig fram. Detta kommer att göra så att ni får snabbt information om ändringar och blir registrerade som närvarande till träningen. Lär dig principer för närstrid och kamp på distans. Systema är ett av få system som lär dig försvara dig mot fler angripare.

För er som kommer sent i terminen kommer ni att få hemläxor som ni kan göra själva för att hinna ikapp. Inget bälte eller Gi, men på grund av att systema marknadförs som självförsvar inriktad för militära så har militäruniform blivit den typ av klädsel man använder. Mera om Systema Uppsala.

Istället koncentrerar man sig på att kreativt prova sig fram och se vad som är möjligt inom träningen. Stilen var naturlig och saknade strikta regler, tekniker och begränsningar, bortsett från moraliska aspekter. De som utövade den månghundraåriga försvarstekniken straffades hårt. Vad skiljer sig systema med från de andra kampsporter och självförsvar? Välkommen till Systema Uppsala. Makthavarna förstod dock snart teknikens mångsidighet och styrka och tillät därefter de ryska elit-miltär förbanden (spetsnaz) att utöva det. Håll er alltid uppdaterade genom att kolla på ( aktuellt) för att få den senaste information. Samtidigt så anväder vi mindre kraft och fysisk ansträngning. Lär dig försvar mot alla tänkbara attacker, slag, sparkar, stryptag, grepp och vapen. Kontaktinformation hittar ni under kontakta oss.

Hus villa uthyres i stockholm
Flyg tåg stockholm göteborg


Sitemap