Main Page Sitemap

Kavat återförsäljare stockholm


kavat återförsäljare stockholm

butik i Stockholm. Ett genuint hantverk i kombination med modern teknik är nyckeln till Kavats framgångar. Omsättningen för 2016 beräknas uppgå till drygt 100 miljoner och visar tydligt att intresset och efterfrågan på miljövänliga skor ökar. Kavats skor och kängor kännetecknas av: Hög komfort Miljövänliga material Högt hantverkskunnande Upptäck vårt sortiment av sköna skor av mycket hög kvalitet från. Säger Magnus Ericson, VD på Kavat. Kavat är ett familjeägt företag som idag ägs. Kavat, store - malmÖ. Kavat, store, stockholm, kavat, store - GÖteborg, kavat. Besöksadress, skobell AB, götgatan Stockholm Öppettider, mån fre 10:00 18:00, lör 10:00 16:00. Skorna är stabila och har skön komfort under de långa promenaderna.

kavat återförsäljare stockholm

Surfare stockholm, Jula stockholm öppettider,

Kavat har fyra egna butiker i, stockholm, Göteborg, Malmö och Kumla, där vi erbjuder ett stort utbud av våra barn- och vuxenskor. Dam cm, eU, uK, uS 22,4.5 4 22,7 35,5.5 23.5 5 23,4 36,5.75.25 23,7 37.5 24 37,5.5 6 24,4 38.5 24,7 38,5.5 25,4 39,5.25.75 25,7.5. Med en lund folkmängd helt egen toppmodern skofabrik i Bosnien som har miljövänligt värmesystem och luftkonditionering samt använder sig av förnybar energi. Klicka på symbolen nedan till höger för att öppna en större karta med fler valmöjligheter i ny flik. Byrån startade 1989 och kundlistan består av ett sextiotal olika internationella och svenska varumärken. Erfarenheterna från öppningen av butiken i Göteborg 2014 visade på ett tydligt samband och ökad efterfrågan på Kavat i hela stan. Kavat, här på Naturkompaniet. Butiken blir en marknadsföringskanal för Kavats hållbarhetstänk och kommer att förmedla hela varumärkets produktsortiment. Deras skor bygger på passion och kärlek till hantverket. Det känns fantastiskt att kunna visa upp våra miljömärkta produkter på ett bra läge mitt i Stockholm, för både barn och vuxna. Telefon, mail, på mailen tar vi emot allmäna frågor och synpunkter. .

Kavat har fyra egna butiker i, stockholm, Göteborg, Malmö och Kumla, där vi erbjuder ett stort utbud av våra barn- och vuxenskor. Kavat, store - malmÖ, kavat, store, stockholm kavat, store - GÖteborg, kavat, fabriksbutik - kumla. Skor från gediget hantverk Skofabriken. Kavat är ett familjeföretag med rikt kulturarv från tider då Kumla och Örebro var centrum för skotillverkning i Sverige.

Expedia story hotel stockholm sverige, Gih stockholm sweden,


Sitemap