Main Page Sitemap

Barnvagnar retro stockholm


barnvagnar retro stockholm

ordning på torpet kan jag lova. Köpte en gran och lade Johns julklapp under, övervakad av en loppisfyndad (extremt naggad) julbock. På vår innegård såg det ut så här. Om jag kommer vara där? Här har ni kvällens snyggaste enligt mig! Vår förra katt Winston hade en crush på den där julbocken så den är lätt besudlad. Linda och jag drog runt på en massa pressvisningar, hängde i mina gamla kvarter på Knivsöder och drömde om våren. Gick med halvt öppna pennkjolar i brist på andra kläder.

Världens bästa John utanför Nordanå. Vi hade en massa kurser på Vintagefabriken, bland annat en kurs i vintagefrisyrer med, miriam Parkman. Den sista helgen i november blev det dags för årets stora tradition. Kylan kom och vinterkappan åkte.

Magen växte, vi gick på rutinultraljud och jag cyklade genom Midsommarkransen med den lyckligaste känslan. Det var dags att ta upp ekan ur sjön. Men ett bra tag knölade jag ner mig i mina vintage-kjolar. Bokstavsfest med tema. Hår och ansikte gick i samma ton minsann.


Sitemap