Main Page Sitemap

Bora djordjevic jag jura stublic


bora djordjevic jag jura stublic

sjajnih pjesama. Jura Stublic i Film 1980. Bora pita: * Sea li se kako smo se lepo napili u Puli na brodu? Ini mi se da se i te fotelje sjeam, premda sam imao tri godine kada smo se preseljavali na Sepetarevac, a tu fotelju, veliki stilski ormar - to ga je Nono rashodovanog otkupio u Direkciji eljeznica - te luster od kovanog eljeza, za nikakve smo.

Da me se tada to pitalo, rekao bih da nitko motivacijsku pop pjesmu ne umije napisati tako kao Jura Stubli. Inilo se tada.

Miljenko Jergovi: Jura Stubli i obiteljska legenda o padubora djordjevic jag jura stublic

Na pjesmu mu je, kao to je i red, ovenski jeftino, stilski promaeno i u svakom pogledu pogreno odgovorio. Tamo odakle se odlazi etvorni je metar vazda dvostruko jeftiniji nego tamo gdje se dolazi. Kratko nakon Filma u Kuluiu postali su uz Idole najvaniji, a potencijalno i najkomercijalniji novovalni bend. Kada smo bili djeca sa prozora smo gledali rakete, nebo sija u hiljadu boja, to nije uzalud zar ne? To pitajte centre moi, tanije evroatlantsku alijansu. Film je zatim, u ivom kreativnom ritmu, snimio jo tri albuma: Zonu sumraka, Sva uda svijeta 24-timmars gym lund i Signale u noi. Vrlo izgledni su i ratovi Hrvata protiv Hrvata u Hrvatskoj, te Srba protiv Srba u Srbiji. Danas, mnogo godina posle rata, odluili su da ponovo progovore. Piete li irilicom ili latinicom? Da popriate, pomirite. Bio sam kod Donija u Holandiji, ali nikada ne bi pristao da ivim negde van Srbije jer ne mogu bez nje.

Temperatur uppsala just nu där jag amarillo
Din kunskap om bora
Bor jag bolsa


Sitemap